fbpx
Menu

Vertel ons wat je zoekt.

C

Wat is Oxilary?

Oxilary komt van het Engelse woord auxiliary wat hulp. Onderin meer over de naamgeving en bio van de oprichter. Oxilary staat letterlijk en figuurlijk voor hulp en ondersteuning. Wij doen het samen met de klant.

Waarmee helpen wij? Het minimaliseren van risico’s. Welke risico’s? Een mismatch tussen bedrijf en kandidaat. Waarom is dat een risico? Een mismatch kost beiden partijen tijd en energie.

”Een CV vinden is niet de uitdaging, een match maken is een vak.”

Kwalitatief proces

Loop je tegen de rand van je ontwikkeling bij je huidige organisatie? Ben je toe aan een nieuwe omgeving, andere collega’s, nieuwe producten of een andere dynamiek? De redenen kunnen verschillend zijn. Wij kijken met je mee. Wij zien veel vacatures en bedrijven en kunnen snel schakelen over welke posities er zijn, komen of zijn geweest.

Wij zoeken kwalitatief naar de juiste job. Net zoals wij vanuit de werkgever goed proberen te matchen, zoeken wij vanuit jouw perspectief naar de beste organisatie. Wij zijn onafhankelijk en delen onze mening wanneer gevraagd. Wij hebben geen belang bij de organisatie en zijn in de kern niet persé voor de organisatie op zoek. Wij kijken liever met de kandidaten mee.

De juiste organisatie

Hoe weten wij of het bedrijf bij je past? Cultuur en omgang vertelt ons een hoop. De manier van communiceren, omgang met externe partijen – zoals ons – vertelt ons veel over de houding van een werkgever.

Maar dat is niet alles. Wat vindt de organisatie belangrijk tijdens de intake. Gaat het puur om kosten? Om een kwalitatief proces? Is de werkgever betrokken, controlerend of juist vrij en gemoedelijk? Het geeft ons in een aanvankelijk proces een hoop details waar wij onafhankelijk onze mening over kunnen delen. Wij vinden transparantie en het niet achterhouden van observaties erg belangrijk.

Bespaar tijd

De kern van ons vak is het wegnemen van risico’s en tijd voor werknemers en werkgevers. Wij zoeken kandidaten die het meest geschikt zijn voor de opdracht. Samen met beiden partijen kunnen we risico’s verminderen. Een verkeerde match maken wegens gebrek aan keuze willen wij voorkomen. 

Wij zoeken voor de kandidaat de juiste baan, organiseren gesprekken, nemen vooraf informatie tot ons, beoordelen nieuwe kandidaten op basis van succesvolle of minder succesvolle gesprekken, zodat wij voor iedereen tijd kunnen besparen. Hoe meer wij weten, hoe meer wij jou kunnen adviseren.

Kijk ook naar ons recruitment model; Aanbod, Snelheid en Kennis.

Je droombaan is hier

Aanbod

Wij werken vaak onafhankelijk. Dat betekend dat wij niet vanuit een bedrijf persé zoeken maar de optie graag aanhouden om goede kandidaten te kunnen voorstellen. Wij vinden keuze enorm belangrijk binnen het wervingsproces. Vandaar dat wij continue onze database up-to-date houden en bijvullen met nieuwe vacatures en nieuwe bedrijven. Wij blijven nieuwe processen op gang brengen zodat we sneller vacatures kunnen presenteren.

Snelheid

Niet alleen ons softwaresysteem is vers van de pers maar ook ons geheugen werkt goed. Omdat wij veel gesprekken notuleren en op keywords arrangeren weet ons softwaresysteem razendsnel de juiste vacatures te vinden, als wij het zelf net even vergeten zijn. (dat komt niet vaak voor) Ook oude, al gesloten vacatures halen we erbij, want wellicht is er toch nog een goede match.

Kennis

Zonder kennis van de sector sta je in een vreemd land. Vandaar dat wij onze sector goed willen begrijpen. Wij kunnen ons verplaatsen in de schoenen van de nieuwe medewerker en laten ons daardoor in een gesprek met een bedrijf goed informeren. Kennis is dus een belangrijk uitgangspunt om goed te weten wat je moet vragen bij de werkgevers. Wij kunnen direct tot de kern van hun behoefte dringen en de belangrijkste vragen terugkoppelen aan jou.

Kaspar Karimi

Directeur

Oxilary bestond al voordat Kaspar kwam. Een groep enorm getalenteerde jongeren begon een evenementenbureau met de naam Oxilary. Afgeleid van het Engelse auxiliary wat hulp betekend. Waarschijnlijk afgekeken van een inplug van soundmixer. Deze groep is langzamerhand uit elkaar gegaan met ieder zijn eigen pad met onwijs mooie plannen en ideeën. Kaspar zette voort met Oxilary tot het merk als een werving en selectiebureau als vandaag de dag.  Lees verder..