fbpx
Menu

Samen met uw organisatie opzoek naar talent.

C

Wat is Oxilary?

Oxilary komt van het Engelse woord auxiliary wat hulp. Onderin meer over de naamgeving en bio van de oprichter. Oxilary staat letterlijk en figuurlijk voor hulp en ondersteuning. 

Waarmee helpen wij? Het minimaliseren van risico’s. Welke risico’s? Een mismatch tussen bedrijf en kandidaat. Waarom is dat een risico? Een mismatch kost beiden partijen tijd en energie.

”Een CV vinden is niet de uitdaging, een match maken is een vak.”

Kwalitatief proces

Voor uw bedrijf is het duidelijk, de verkeerde persoon aannemen kan veel geld en kostbare tijd kosten. Vergeet daarbij niet zaken als reputatieschade bij klanten. Sommige schade kan onherstelbaar zijn. Een hogere kwaliteit bij werving en selectie verkleind bedrijfsrisico’s aanzienlijk.

Onze aanpak gaat enkel om kwaliteit. Daarom geloven wij in het hebben van een lange adem. U kunt prijsafspraken die gunstig zijn, en tegelijkertijd in de toekomst betaald hoeven te worden. Want wij geloven in onze aanpak.

De juiste kandidaat

Hoe verkleinen wij het risico? Een match maken is een combinatie van mensenkennis en ervaring binnen de sector, Een CV vinden is (soms) niet de uitdaging, een match maken is het vak.

Een goed CV is dus bij lange na niet een goede kandidaat. Daarom willen wij voorbijgaan aan de functie. Wij ontwikkelen momenteel vragen samen met psychologen en filosofen om tot de kern te komen van persoonlijkheden. Wat staat centraal? Moraal, Motivatie en Empathie. 

Bespaar tijd

De kern van ons vak is het wegnemen van risico’s en tijd voor werknemers en werkgevers. Wij zoeken kandidaten die het meest geschikt zijn voor de opdracht. Samen met beiden partijen kunnen we risico’s verminderen. Een verkeerde match maken wegens gebrek aan keuze willen wij voorkomen. 

U kunt ons zelfs in termijnen van 3 jaar betalen voor een vaste plaatsing. Want dat willen wij voor u zijn. Uw partner voor de langere termijn. Heeft u alles gelezen? Dan wordt het misschien tijd dat u contact opneemt. 

Nog niet overtuigd? Kijk naar ons recruitment model; Aanbod, Snelheid, Zekerheid en Kennis.

Aanbod

1 goede kandidaat kan voldoende zijn.. Toch vinden wij keuze enorm belangrijk binnen het wervingsproces. Vandaar dat wij continue onze database up-t0-date houden en bijvullen met nieuwe interviews. Wij blijven werven naar nieuwe kandidaten zodat we sneller aanbod kunnen presenteren.

Snelheid

Niet alleen ons softwaresysteem is vers van de pers maar ook ons geheugen werkt goed. Omdat wij veel gesprekken notuleren en op keywords arrangeren weet ons softwaresysteem razendsnel de juiste mensen te vinden, als wij het zelf net even vergeten zijn. (dat komt niet vaak voor)

Zekerheid

Wij zoeken creatief en met verschillende tactieken. Veel, maar bij lange na niet alles, vind je op internet. Dus wij zoeken online en offline naar urgente én niet-urgente kandidaten. Elk potentiele kandidaat proberen in kaart te brengen. Ook adviseren wij en vragen wij naar geluksfactoren. Men kan opzoek zijn naar betere arbeidstijden, betere arbeidsomstandigheden  of meer uitdaging.

Kennis

Zonder kennis van de sector sta je in een vreemd land. Vandaar dat wij onze sector goed willen begrijpen. Wij kunnen ons verplaatsen in de schoenen van de nieuwe medewerker en laten ons daardoor in een gesprek met een kandidaat lenen als klankboord. Kennis is dus een belangrijk uitgangspunt om gesprekken op niveau te voeren met de kandidaten. Wij kunnen direct tot de kern van hun behoefte dringen en de belangrijkste vragen terugkoppelen aan klanten.

Kaspar Karimi

Directeur

Oxilary bestond al voordat Kaspar kwam. Een groep enorm getalenteerde jongeren begon een evenementenbureau met de naam Oxilary. Afgeleid van het Engelse auxiliary wat hulp betekend. Waarschijnlijk afgekeken van een inplug van soundmixer. Deze groep is langzamerhand uit elkaar gegaan met ieder zijn eigen pad met onwijs mooie plannen en ideeën. Kaspar zette voort met Oxilary tot het merk als een werving en selectiebureau als vandaag de dag.  Lees verder..