fbpx
.
Retail Account Manager Benelux
Wie is Exsa?

Een producent van druiven, citrusfruit, steenfruit en meloenen uit Zuid Afrika. Jaarrond leveren zij vanwege een sterk netwerk van betrokken en aangesloten leveranciers. Exsa is een verlengstuk van de teler waar de grootste kracht ligt op hun eigen gekweekte productgroepen. Exsa levert jaarrond kwaliteit. Ze bieden toegevoegde waarde in het kweekproces, smaakoptimalisatie en het leveringsproces. Exsa bezit alle mogelijkheden om ”in house” op maat te verpakken voor in- en out of home.

Wat onderscheidt hen?

1. koploper willen zijn binnen de markt. Wat wilt de klant? Van alle gemakken worden voorzien. Op gebied van service tot concepten en continuïteit. Wat wilt de consument? De producten rechtstreek van de bron kopen. Dat kan bij Exsa. 2. Marketing, breng de mensen dichterbij de bron. Dat laten ze hieronder zien. 3. Maak het werk leuk. Niet alleen kan je thuiswerken, samen met het team moet er wat te beleven zijn. Daarom zijn en reisjes, borrels en andere activiteiten waar het hele team van kan genieten.. 

Wat zoeken zij?

– Een energieke account manager met retail ervaring op in alle categoriën. Van; discount, hard discount, every-day-low-price, full-service en de duurzame supers.

– Iemand die het verschil wilt maken vanuit telerszijde.

– Ervaring van retail-handel in groenten en-/of fruit.

– Goede zelfstandigheid en toch een teamspeler.

Wat bieden zij?

– Thuiswerkmogelijkheid 40% thuis/ 60% op kantoor. (Dit is zoals vooralsnog blijvend)

– Een verticaal geïntegreerde organisatie bedrijf met een verhaal.

– Gezellig en uitdagend team.

– Goed salaris = onderhandelbaar.

– In overleg secundair pakket zoals bonus, auto van de zaak en een laptop. – Andere zaken zijn in overleg bespreekbaar.